Ionela, o adolescentă în vârstă de 17 ani din Iași, a trăit o relație de 3 săptămâni cu Andrei, în vârstă de 20 de ani din Târgu Neamț. Cu toate că părea că totul merge perfect în această poveste de dragoste, finalul a fost unul total neașteptat.

După ce relația lor s-a încheiat, Ionela s-a întors acasă, la familia ei, însă părinții lui Andrei au adus acuzații grave asupra fetei. Aceștia susțin că Ionela le-ar fi furat din casa fiului lor atunci când a locuit o vreme acolo.

Andrei Aftode a dezvăluit că Ionela ar fi sustras un telefon și mai multe haine din apartamentul său în momentul în care a plecat. Într-un mesaj postat pe grupul de Facebook „Voinești Iași”, părinții băiatului au atras atenția asupra faptului că fata „își caută prieten pe rețelele de socializare” și ar fi plecat după ce ar fi furat din locuința familiei.

Ionela, în schimb, se apără de acuzațiile aduse și susține că s-a simțit hărțuită de fostul ei iubit. Adolescenta a declarat că Andrei și-ar fi făcut mai multe conturi false de Facebook și ar fi postat mesaje acuzatoare la adresa ei, inclusiv despre presupusa furtisagă.

„Este o hărțuire. El își face conturi de Facebook și îmi dă mesaje. Are 20 de ani și este din Târgu Neamț. S-a înscris în grupurile din Iași ca să-mi facă rău. E înscris de aproape o lună și ceva. Noi am avut o relație timp de 3 săptămâni, de pe 13 ianuarie, până pe 9 februarie. E foarte deranjat ceea ce face, plus că mă cunosc foarte mulți oameni din acest grup. Mâine o să merg la postul de poliție din Voinești și o să depun plângere împotriva lui”, a declarat Ionela.

În ciuda acuzațiilor reciproce și a tensiunilor dintre cei doi tineri, este clar că această poveste de dragoste a luat o întorsătură neașteptată și a adus la lumină probleme serioase între cei implicați. Astfel, situația lor este acum în atenția autorităților, care vor trebui să investigheze și să clarifice cele întâmplate pentru a stabili adevărul.