Andreea Mantea pleacă, Lavinia Tîrzianu îi ia locul

Începând cu luna martie, Andreea Mantea va părăsi scena prezentărilor extragerilor de la Las Vegas, acolo unde se acordă premii în mașini, vacanțe și bani. ”Mi s-a terminat contractul, pentru perioada asta am semnat. Atât am putut! Mai mult nu am ce să zic, atât a durat”, a dezvăluit, râzând, Andreea Mantea.

Locul ei va fi luat de Lavinia Tîrzianu, prezentatoarea emisiunii galelor RXF, alături de Ionuț ”Pitbull” Atodiresei. Ea va conduce extragerile care se întind pe lunile martie, aprilie și mai, urmând să renegocieze contractul și pentru următorul an. De asemenea, Lavinia va avea o nouă misiune în lumea showbiz-ului: un proiect al ei, la Metropola TV, ”Zile de sărbătoare”, sâmbătă și duminică, în prime time, unde vor fi invitați cunoscuți cântăreți de muzică populară, dar și de ușoară.

Lavinia Tîrzianu a devenit cunoscută în showbiz odată cu emisiunea ”Folclorul sub lupă”, de pe Etno TV, pe care a prezentat-o timp de nouă ani. În octombrie 2021, Lavinia a semnat cu Antena 1, dar, după cinci luni de activitate la Acces Direct, a ales Kanal D. S-a implicat în proiectul matinal, ”Dimineața cu noi”, care nu a avut, însă, viață lungă. Lavinia a ajuns, astfel, la galele RXF, pe care le prezintă și acum, alături de Ionuț ”Pitbull” Atodiresei.