Oana Ciocan a părăsit definitiv competiția Survivor All Stars 2024 într-un duel eliminatoriu cu Lola, în ediția de joi, 14 martie 2024. Această eliminare a venit după doar două săptămâni petrecute pe insula din Dominicană, iar majoritatea telespectatorilor au fost nemulțumiți de această decizie.

Telespectatorii au acuzat-o pe Oana că ar fi pierdut intenționat, sugerând că ar fi avut o înțelegere cu iubitul ei, Jador, care a fost eliminat anterior din competiție. Comentariile lăsate pe pagina oficială a Survivor All Stars de la Pro TV au subliniat această presupusă înțelegere și au criticat faptul că Oana s-ar fi lăsat eliminată în mod deliberat pentru a se reuni cu Jador.

Înainte de a pleca, Oana a declarat că ”Mă doare că plec. Pur și simplu, nu a fost jocul meu. Mă bucur enorm pentru Lola, pentru că știu cât a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină…. Cel mai bun să câștige și să fie Albastru! Asta îmi doresc.”

În ciuda dorinței sale de a părăsi competiția, Oana Ciocan a fost criticată pentru presupusa ei atitudine lașă și pentru presupusa înțelegere cu Jador. Această eliminare a stârnit un val de controverse printre telespectatori, care au criticat show-ul și au pus sub semnul întrebării autenticitatea competiției.