Oana Ciocan a încasat o sumă impresionantă la Survivor All Stars 2024, chiar dacă a petrecut doar două săptămâni în competiție. Fosta concurentă a emisiunii difuzate de Pro TV a reușit să adune 10.000 de euro, câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în junglă.

Deși a fost eliminată de către Ștefania Ștefan, detinătoarea colanului de imunitate, Oana Ciocan a fost recunoscătoare pentru experiența trăită în cadrul show-ului. Tânăra a mărturisit că îi pare rău că nu a putut sta mai mult în competiție, dar a reușit să își păstreze un spirit pozitiv și să transmită felicitări concurentei care a reușit să o învingă, Lola Crudu.

Deși unii internauți au speculat că Oana Ciocan nu și-a dat totul în concurs și că a vrut să plece acasă, tânăra a reafirmat că a fost fericită să facă parte din jocul Survivor All Stars 2024 și că a apreciat fiecare moment petrecut acolo. Chiar dacă experiența sa a fost de scurtă durată, Oana Ciocan a reușit să își aducă contribuția la show-ul de succes moderat de Daniel Pavel.

În prezent, Oana Ciocan se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de interpretul de muzică de petrecere Jador, care a cerut-o chiar în căsătorie în timpul show-ului. Așadar, chiar dacă a părăsit competiția mai devreme decât și-ar fi dorit, Oana Ciocan a reușit să câștige și pe alte părți, atât financiar, cât și sentimental.