Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a fost nevoită să se mute din locuința pusă la dispoziție de Gigi Becali. După aproape 9 ani de locuit într-o garsonieră oferită de latifundiarul din Pipera, Ioana și familia sa au fost anunțați că trebuie să se mute, deoarece acesta avea alte planuri pentru blocul respectiv.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Ioana Tufaru s-a mutat cu soțul ei și fiul lor într-un apartament cu două camere din Militari, plătind o chirie lunară de 1.200 de lei. Despre noul locuință, Ioana a declarat că a găsit condiții mult mai bune și o atmosferă mult mai liniștită comparativ cu blocul în care locuia anterior, unde reglementările erau foarte stricte.

„Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na… Ne-a anunțat înainte, ne-a dat un termen”, a declarat Ioana Tufaru în cadrul unei emisiuni.

În ceea ce privește aspectul financiar, Ioana a menționat că își plătește chiria din pensia sa, care se ridică la 1.281 de lei, iar soțul său are un salariu de minim pe economie. Bucuria familiei a fost completată de achiziționarea unui cățel, la dorința fiului lor, care acum se bucură de parcul din apropiere și de mica sa responsabilitate de a merge singur la magazin.

„Este descurcăreț, merge singur la magazin. Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul”, a mai adăugat Ioana Tufaru.