Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, fostele jurați de la Chefi la cuțite, se află în centrul unui scandal care pare că nu are sfârșit. Recent, cei trei chefi au devenit reclamanți, după ce au fost pârâți inițial, iar acum situația ia o turnură neașteptată.

Unul dintre producătorii show-ului culinar de la Antena 1 a făcut un apel către cei trei jurați, îndemnându-i să recunoască adevăratul motiv al rupturii dintre ei și postul de televiziune. Roxana, mâna dreaptă a Monei Segall, a transmis un mesaj direct către Cătălin Scărlătescu, amintindu-i că lucrurile nu stau întotdeauna așa cum par.

Producătorul a subliniat faptul că cei trei jurați s-au răzgândit cu doar trei săptămâni înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon, invocând oboseala drept motiv. Totuși, echipa de producție susține că aceștia au alergat după bani și că au fost implicați în alte proiecte în afara programului de la Antenă.

Roxana a adus în discuție faptul că cei trei chefi au fost parte a unei echipe care i-a susținut și a muncit din greu pentru a-i construi ca personaje publice. Mai mult, producătorul a subliniat că există viața pentru emisiunea Chefi la cuțite și fără aceștia, cu alți chefi care sunt considerați printre cei mai buni din România.

În final, Roxana a întrebat retoric dacă a fost corect din partea celor trei jurați să pună oboseala pe seama emisiunii, ignorând echipa care i-a susținut ani de zile. De asemenea, a subliniat că, de-a lungul celor 12 ani de colaborare cu Antena 1, cei trei chefi nu au avut probleme și au reînnoit contractele fără ezitare.

Scandalul dintre foștii jurați de la Chefi la cuțite și producția emisiunii pare să fie departe de a se încheia, iar adevărul despre motivul rupturii dintre părți este așteptat să iasă la iveală în curând.