Daiana Anghel și Sorin Gonțea, marele câștigător al ediției Power Couple 2024! Cei doi au reușit să treacă cu brio peste toate probele și să se impună în fața concurenței, devenind cuplul câștigător al competiției de la Antena 1.

Sorin Gonțea, bucătar renumit în România, și Daiana Anghel, influencer în domeniul frumuseții, formează un cuplu cu o diferență de vârstă de 10 ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2019 și au o relație solidă, construită pas cu pas în cei peste 9 ani de când sunt împreună.

Chiar și în fața unor provocări dificile, cum ar fi infarctul suferit de Sorin Gonțea la sfârșitul lui 2020, cei doi au reușit să-și mențină unitatea și să se sprijine reciproc. Daiana Anghel a oferit detalii despre perioada dificilă prin care au trecut, dar și despre puterea lor de a depăși împreună orice obstacol.

În urma câștigării trofeului Power Couple 2024, Sorin Gonțea a declarat că nu ar fi putut reuși fără Daiana, subliniind motivația și sprijinul pe care aceasta i le-a oferit în competiție. De asemenea, Daiana Anghel a vorbit despre importanța acestei experiențe și despre faptul că trofeul reprezintă echilibrul și determinarea lor de a nu renunța niciodată.

Astfel, povestea lui Daiana Anghel și Sorin Gonțea, cel mai controversat cuplu din Power Couple 2024, continuă să inspire și să arate că iubirea și încrederea reciprocă pot fi cheia succesului în orice provocare.