Un tânăr din Gorj a creat o casă inedită, care va deveni loc de pelerinaj pentru multă lume, în perioada următoare. Casa cu susul în jos se află în comuna Bumbeşti Piţic, satul Poienari, aproape de Pădurea Colorată și a fost deschisă pentru vizitatori începând cu weekendul trecut.

Proiectul este unul unic în România, iar momentan casa poate fi admirată doar la exterior. Creatorul acesteia își dorește să finalizeze și interiorul căsuței în viitorul apropiat.

„Ți-ai imaginat cum ar fi să stai într-o casă care este cu susul în jos? Noi am trecut la fapte și am construit această locuință, pe care vă invităm începând de duminică, 08.11.2020, să o vizitați în comuna Bumbești-Pitic, satul Poienari. Momentan, poate fi admirată doar la exterior, dar ne dorim să finalizăm și interiorul căsuței în curând”, a declarat proprietarul.

Această casă cu aspect neobișnuit pare la prima vedere ca și cum ar fi fost răsturnată de o tornadă puternică, însă a fost construită intenționat pentru a fi o atracție turistică. Ideea a pornit de la o vizită în Turcia, unde creatorii au fost impresionați de această concepție trăsnită.

Casa cu susul în jos reprezintă o atracție turistică unică în România și a fost deschisă pentru vizitatori pentru prima dată în acest weekend. Este un loc deosebit care cu siguranță va atrage mulți curioși în perioada următoare.