Vedeta Andreea Tonciu a dezvăluit recent o experiență jenantă pe care a avut-o într-un supermarket din țară. Bruneta, cunoscută pentru sinceritatea sa, a povestit în cadrul unei emisiuni despre momentul în care a rămas fără bani la casa de marcat.

„Când am rămas fără bani pe card, am făcut cumpărături și nu am avut bani să plătesc. M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe card, bine, eu n-am cardul meu, pe cel al soțului și nu aveam bani pe cardul ăla. M-am dus eu, mi-am făcut cumpărăturile și când m-am dus la casă, mi-a zis că nu am bani. Am zis că nu am nici alți bani la mine, îți dai seama că m-am rușinat”, a mărturisit Andreea Tonciu.

De asemenea, vedeta a dezvăluit și un episod din copilăria sa, în care s-a petrecut un incident neașteptat. Tonciu a povestit cum, în timp ce se juca cu prietenele sale în Piața Unirii, a împins o vecină de la balcon, fără intenție. Desi fata nu a suferit vătămări grave, Andreea a fost sancționată pentru gestul său.

„În timp ce mă jucam, din greșeală am împins-o (pe o vecină – n.r.), fără să vreau. Am împins-o pe prietena mea, care a căzut de la etajul 1. Deci fără să vreau! La casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic. Nu știu cum am făcut că fără să vreau… Sau intenționat! Nu-mi amintesc! Am împins-o. Bine că nu a pățit ceva copilul ală. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”, a adăugat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, cunoscută pentru sinceritatea și directitatea sa, a reușit să impresioneze publicul cu povestea sa neașteptată și cu momentele jenante pe care le-a avut de-a lungul timpului. Vedeta continuă să fie una dintre cele mai populare prezențe din showbiz-ul românesc, captivând mereu atenția fanilor săi pe rețelele de socializare.