Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut pe DN2-E85 la intrarea în Urechești, județul Vrancea, în ultimele 48 de ore.

Victima, pe nume Florin Diță, a postat pe Facebook cu câteva ore înainte să moară un mesaj cu sfaturi pentru șoferi, îndemnându-i să aibă grijă în trafic. Era un influencer cu aproape 900 de urmăritori și locuia în Foșcani.

Florin Diță se afla la volanul unui autoturism Audi, avându-și copiii, un băiat de 17 ani și o fetiță de 9 ani, alături de el. Autoturismul său a fost izbit frontal de un alt autovehicul care circula din sens opus, spre Foșcani, depășind fără să se asigure.

Tragicul accident a dus la moartea lui Florin Diță și la rănirea gravă a copiilor săi, aceștia fiind transferați la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București. Tatăl bărbatului, Mitruț Diță, a anunțat că înmormântarea fiului său va avea loc miercuri la Biserica Nouă din Răstoaca.

Florin Diță, un conducător auto apreciat la Avicola Focșani, era cunoscut ca un șofer experimentat și prudent. Tatăl său a precizat că băiatul său nu avea nicio vină în producerea accidentului, fiind un șofer responsabil.

Familia și prietenii sunt șocați de tragicul sfârșit al lui Florin Diță, fostul influencer care a lăsat în urmă o soție și trei copii. Toți cei apropiați sunt afectați de pierderea sa și își exprimă regretele și durerea pe rețelele de socializare.