Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, a devenit recent tătic pentru a doua oară, iar acest moment special a fost marcat cu multă bucurie și fericire. După ce a văzut pentru prima oară băiețelul său, afaceristul s-a deplasat la Taverna Racilor, locul său de suflet, unde a organizat o petrecere în cinstea micuțului.

Pescobar a dorit să împărtășească momentul fericit și cu angajații săi, așa că i-a chemat la tavernă și le-a făcut cinste cu șampanie. Cu un zâmbet imens pe buze, proaspătul tătic a ținut un toast și le-a urat tuturor sănătate și fericire.

Deși acum a devenit tătic de băiat, puțini sunt cei care știu că Paul Nicolau mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară. Cu toate acestea, afaceristul a menționat că relația cu mama primei sale copii este una civilizată, iar cei doi petrec mult timp împreună și călătoresc în vacanțe alături de fiica lor.

Desigur, Pescobar a preferat să țină departe de ochii publicului relațiile sale personale, însă momentul fericit al devenit tătic pentru a doua oară l-a determinat să fie mai deschis și mai comunicativ. Fiecare detaliu al petrecerii de la Taverna Racilor a reflectat bucuria și fericirea pe care o simte în acest moment special al vieții sale.