Ozzy Osbourne a fost surprins de paparazzi într-o stare precară de sănătate, greu de recunoscut din cauza slăbiciunii sale. Imaginile recente arată legendarul artist într-o formă vizibil afectată, abia reușind să se deplaseze.

La vârsta de 72 de ani, solistul trupei Black Sabbath și-a amânat repetat concerte din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu un an, Ozzy a dezvăluit că suferă de Parkinson, o formă medie a bolii, descoperită în urma unei căzături survenite în 2019.

„Este un Parkin 2, o formă de Parkinson. Sunt multe tipuri de Parkinson. Nu este o condamnare la moarte oricum ne-am gândi, dar îți afectează nervii din corp. Poți să ai o zi bună, apoi încă una și pe urmă una foarte proastă”, a explicat Sharon Osbourne, soția sa.

Anul 2019 a fost unul dificil pentru Ozzy, fiind spitalizat de mai multe ori din cauza unor probleme grave de sănătate, inclusiv intervenții chirurgicale la coloana vertebrală și gât, pneumonie, complicații cauzate de gripă și infecții la nivelul mâinii.

Cu toate acestea, artistul ține legătura cu fanii săi și îi ține la curent cu activitatea sa pe rețelele de socializare, încercând să îi liniștească în privința stării sale de sănătate.