Jurnalista Mara Bănică a luat o decizie surprinzătoare, dându-și demisia de la postul de televiziune unde a lucrat timp de 12 ani. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, unde a dezvăluit că motivul din spatele acestei decizii este pregătirea pentru un nou pas important în viața ei.

Mara Bănică, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că ea și soțul său așteaptă primul lor copil. Cei doi s-au căsătorit religios în luna iunie a acestui an, iar acum se bucură de vestea minunată că vor deveni părinți în curând. Jurnalista are deja un băiețel pe nume Dima și se declară extrem de fericită să aducă un nou membru în familia lor.

„Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea(…) Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare! Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni.” – a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Astfel, Mara Bănică se pregătește pentru o nouă etapă din viața sa, care o va ține ocupată cu bucuria de a deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a decis să facă acest pas important și să își acorde timpul necesar pentru a se bucura de frumusețile vieții de familie.