Daiana Anghel, castigatoare a show-ului Power Couple, a fost recent subiect de critici online din cauza aspectului ei la emisiune. O proba a dezvaluit o imperfecțiune la nivelul danturii, fapt care a fost observat și comentat de internauți.

În urma emisiunii, pe rețelele de socializare a început să circule un mesaj critic la adresa Daianei: „Alta care se unge în creme Dior și ea are dinți lipsă. Dar… dacă nu se vede…”, a scris o telespectatoare într-un grup de Facebook.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au cununat civil în 2019, în Brașov. După ce s-a retras din lumea televiziunii, Daiana a decis să își dedice timpul familiei și afacerii ei în domeniul beauty, cu produse naturiste. În urma unui infarct suferit de Sorin, Daiana a fost alături de el și au decis să își consolideze relația prin căsătorie.

Nunta celor doi a avut loc în 2021, tot în Brașov, iar una dintre domnișoarele de onoare a fost Cristina Ich. Astfel, Daiana Anghel a reușit să rămână în atenția publicului, atât prin participarea la emisiuni de televiziune, cât și prin activitățile sale din domeniul beauty.