Anca Dumitra, actrița care interpretează rolul Gianinei în serialul Las Fierbinți, a reușit să devină un personaj extrem de popular în România. Cu toate acestea, viața ei personală rămâne un mister pentru publicul larg.

Într-un interviu pentru emisiunea La Maruta, Anca Dumitra a dezvăluit faptul că își păstrează viața intimă la distanță de ochii curioșilor și că nu dorește să se afișeze alături de partenerul ei.

Chiar dacă a încercat să rămână discretă în ceea ce privește relația sa, actrița a fost surprinsă în București alături de un tânăr misterios, al cărui nume încă nu a fost dezvăluit. Se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe de ochii lumii monden.

Anca Dumitra a mărturisit că a descoperit latura sa comică atunci când a început să filmeze pentru Las Fierbinți. Înainte de această experiență, actrița se concentra mai mult pe roluri dramatice, dar serialul i-a oferit oportunitatea de a-și exersa și talentul în comedie.

Absolventă a Universității de Arte Teatrale și Cinematografie, Anca Dumitra s-a născut la Craiova pe 31 august 1987 și a reușit să cucerească publicul prin interpretarea personajului Gianina din serialul de succes Las Fierbinți.