Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut recent declarații referitoare la următorii 13 ani, pe care îi consideră a fi de o importanță crucială pentru omenire. Potrivit acesteia, această perioadă va aduce situații critice și schimbări semnificative.

Într-o conferință de presă, Carmen Harra a explicat că anul 2020 a marcat începutul unei perioade de 13 ani care vor fi decisivi pentru viitorul omenirii. Potrivit calculelor sale, acești ani vor fi marcați de transformări profunde și de trecerea de la sfârșitul unei ere la începutul unei noi etape.

Astrologia și filozofia metafizică confirmă importanța acestor 13 ani, iar cifra 5 este asociată cu eliberarea, cu schimbările majore și cu purificarea. Carmen Harra a subliniat că această perioadă va aduce cu sine atât provocări cât și oportunități de reviriment și de evoluție.

Deși primele luni ale acestui interval de timp au fost dificile din cauza traumelor și necazurilor, Carmen Harra consideră că omenirea va reuși să depășească aceste obstacole și să se reașeze pe un nou curs. Astfel, se prefigurează un viitor plin de schimbări și evoluție, în care este esențial să fim pregătiți pentru transformările care vor urma.