Smiley, artist renumit și îndrăgit de publicul din România, a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale recente despre dragoste și despărțire. Într-un clip postat pe Instagram, cântărețul a vorbit deschis despre faptul că consideră că dragostea adevărată se întâlnește o singură dată în viață, în timp ce despărțirile sunt mai frecvente.

„Dragostea împlinită, până la urmă, e una în viață. Despărțirile sunt foarte multe. Toți avem parte mai mult de despărțiri decât de dragoste împlinită. Dacă observi, piesele despre despărțire probabil că sunt mai multe, piesele de îndrăgosteală sunt mai multe, piesele în care vorbești despre o relație reușită sunt mai puține, pentru că sunt mai puține relații reușite în viață”, a declarat Smiley în clipul său.

Artistul a vorbit și despre fericirea pe care a trăit-o în anul 2023, când s-a căsătorit cu Gina Pistol și a înființat o companie în Statele Unite, colaborând cu artiști de renume internațional. Anul viitor se anunță a fi și mai bun din punct de vedere profesional pentru cântărețul nostru preferat.