Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei foști jurați de la emisiunea Chefi la Cuțite, se confruntă cu patru procese intentate de trustul Antena 1. După ce compania media l-a dat în judecată din nou, celebrul chef a făcut declarații care au stârnit neliniște în mediul online.

Antena 1 a inițiat procese împotriva lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în data de 23 noiembrie 2023, cu obiectul de „obligare la executarea contractului de prestații artistice”. Ulterior, pe 8 decembrie, trustul a deschis câte un proces separat pentru fiecare chef. În replică, cei trei bucătari au acționat Antena 1 în instanță pentru neplata salariilor aferente sezonului 12 al emisiunii culinare.

În urma acestor evenimente, Florin Dumitrescu a făcut publice temerile sale cu privire la siguranța sa personală. Pe contul său de Instagram, fostul jurat Chefi la Cuțite a postat un mesaj în care vorbește despre frica de repercusiuni și de situații neașteptate. Dumitrescu a subliniat că nu a avut niciodată probleme de acest gen și că se simte vulnerabil în fața unei astfel de situații.

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește! Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.

Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și fost angajatori. Poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, a scris Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Situația dintre foștii jurați de la Chefi la Cuțite și trustul Antena Group pare să se amplifice, iar declarațiile publice ale lui Florin Dumitrescu ridică întrebări despre natura conflictului dintre părți. Rămâne de văzut cum vor evolua procesele în curs și dacă vor exista soluții amicale în viitor.