Ioana Tufaru, fiica celebrei artiste Anda Călugăreanu, a fost nevoită să se mute din garsoniera pe care Gigi Becali i-a pus-o la dispoziție timp de aproape nouă ani. Decizia patronului FCSB a fost determinată de planurile de renovare a clădirii, ceea ce a dus la evacuarea familiei lui Tufaru în luna decembrie a anului trecut.

În cadrul unei emisiuni, Ioana Tufaru a vorbit despre această situație și a recunoscut că nu îi poartă pică lui Gigi Becali pentru decizia de a o evacua. Aceasta a afirmat că latifundiarul are alte planuri cu blocul respectiv și că este recunoscătoare pentru ajutorul acordat până acum.

După ce a fost nevoită să elibereze garsoniera, Ioana Tufaru a găsit rapid o nouă locuință pentru familia sa și s-a mutat într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 1.200 de lei. Chiar dacă se confruntă cu dificultăți financiare, Ioana Tufaru este fericită că a găsit o nouă casă, care i-a adus bucurie fiului ei.

Micuțul este încântat să aibă propria cameră și un parc în apropiere, iar Ioana Tufaru se bucură să vadă zâmbetul pe chipul copilului său. Cu toate acestea, aceasta recunoaște că independența fiului ei îi aduce și îngrijorări, mai ales în contextul actual al pericolelor din școli.

Decizia de a părăsi garsoniera oferită de Gigi Becali a fost una necesară pentru Ioana Tufaru și familia sa, iar acum sunt recunoscători pentru faptul că au găsit o nouă locuință care le aduce un strop de fericire și siguranță.