Elevul de 15 ani din Târgu Mureș, care și-a agresat diriginta, a fost eliberat după 24 de ore de reținere. Polițiștii au decis că nu sunt necesare alte măsuri preventive în cazul său, astfel că adolescentul poate reveni la școală în orice moment.

Incidentul în care elevul și-a bătut diriginta și i-a adresat injurii a stârnit un val de revoltă printre profesori și elevi. Cu toate acestea, mama băiatului insistă că acesta este nevinovat și că a fost reținut pe nedrept.

„Fiul meu nu a fost nici o secundă cercetat. Fapta niciodată nu a fost confirmată, pentru că organele abilitate nu au făcut nicio anchetare. A fost o presupusă acțiune, faptă de viol, iar fiul meu un presupus făptaș”, a declarat mama adolescentului.

În ciuda acestor declarații, polițiștii au decis eliberarea elevului, ceea ce ridică întrebări în rândul cadrelor didactice și al elevilor cu privire la siguranța în școală. Este încă incert dacă vor fi luate măsuri în cazul adolescentului agresiv sau dacă acesta își va putea continua activitatea fără probleme.