Dispariția misterioasă a lui Denis, un copil de 12 ani din Botoșani, a stârnit o undă de anxietate și disperare în comunitatea locală. Tânărul nu a mai fost văzut de când a plecat către școală pe data de 11 martie, declanșând o alertă în urma trecerii a peste 24 de ore de la ultima lui apariție. Autoritățile au lansat o operațiune amplă de căutare pentru a-l găsi pe Denis cât mai curând posibil.

Denis locuiește în satul Orășeni Deal, parte a comunei Curtești din județul Botoșani, având o înălțime de 1,55 metri, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui, cântărind aproximativ 45 de kilograme. La momentul dispariției, purta o geacă neagră din fâș, pantaloni de trening de culoare bleumarin și adidași albi. Poliția și familia fac un apel către oricine are informații despre Denis să contacteze de urgență autoritățile, apelând numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Dispariția lui Denis a adus împreună comunitatea locală și pe cea din jurul Botoșaniului, cu toți fiind determinați să contribuie la eforturile de căutare. Disparițiile de minori sunt tratate cu maximă seriozitate, iar rapiditatea răspunsului poate fi crucială în astfel de cazuri. Familia copilului, prietenii și vecinii își păstrează speranța și așteaptă cu încredere o veste bună cât mai curând posibil.