Antena 1, dată în judecată de Cătălin Scărlătescu și colegii săi

Cătălin Scărlătescu a decis să iasă din tăcerea sa și să facă dezvăluiri importante referitoare la colaborarea sa cu Antena 1. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a declarat că el și colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au rămas neplătiți pentru sezonul 12 al emisiunii și au decis să dea postul TV în judecată.

După ce au fost chemați în instanță pentru întreruperea contractului, cei trei chefi au decis să se adreseze și ei justiției, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul București în data de 6 martie 2024. Scărlătescu a făcut declarații tranșante, acuzând Antena 1 că nu le-a plătit salariul cuvenit pentru munca prestată.

„Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce suntem. Nu vreau să li se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții. După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți”, a declarat chef-ul pentru Cancan.

Cătălin Scărlătescu a subliniat că el și colegii săi au făcut Antena 1 mare și că există viață și după întreruperea colaborării cu postul TV. „Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta”, a mai spus Scărlătescu.