Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competiția Survivor All Stars în ediția din 29 februarie 2024, după șapte săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Sportivul a fost remunerat cu 5.000 de euro pentru fiecare săptămână de participare, la un total de 35.000 de euro. După ce a părăsit show-ul de la Pro TV, Moroșanu a făcut o nouă achiziție cu banii câștigați.

Fostul luptător K1 și-a cumpărat un autoturism nou, un SsangYong Torres, modelul recent lansat. Într-un videoclip postat pe pagina Dynamite Fighting Show (DFS) de pe YouTube, Moroșanu își arată entuziasmat mașina nouă, care dispune de numeroase dotări, printre care piele la interior, încălzire în scaune, pilot automat adaptiv și un sistem integrat în volan pentru comenzi.

„Mi-am cumpărat o mașină nouă-nouță. Ca să vedeți cum este viața. Energiile se atrag. Eu locuiesc în Chiajna și tot timpul, când merg în Chiajna, trec pe Bulevardul Iuliu Maniu. Iar pe bulevard e dealerul SsangYong și am zis să trec și eu o dată să văd ce mașini au. Și ce-am făcut? Am stat cât am stat și am zis că nu se poate. Este prea bombă mașina. Așa că mi-am luat un SsangYong Torres, modelul nou. O să vă placă maxim”, a declarat Cătălin Moroșanu.