George Dobre, în vârstă de 47 de ani, a devenit peste noapte bogat, moștenind o avere de 6 milioane de euro de la Paula Fagarazzi, în vârstă de 56 de ani, pe care a îngrijit-o timp de mai bine de un deceniu. Testamentul femeii a fost atacat în instanță de rudele ei, dar a rămas valabil în fața judecătorilor din Venetia, iar George Dobre a fost desemnat singurul mostenitor al acesteia.

Procesul a durat doi ani, iar magistrații au decis că testamentul femeii este clar și fără echivoc. Dobre, care a devenit apropiat de Paula Fagarazzi în timpul îngrijirii sale, a fost desemnat ca singurul moștenitor al averii sale. Presa italiană a speculat chiar că între cei doi ar fi existat o legătură amoroasă.

Astfel, George Dobre a devenit brusc un om extrem de bogat, moștenind o sumă impresionantă după moartea femeii care i-a fost apropiată timp de mulți ani. Judecătoarea Giuliana Galasso a hotărât fără drept de recurs ca toate bunurile și averea Paulei Fagarazzi să treacă în numele lui George Dobre, în ciuda contestațiilor făcute de rudele decedatei.