Celebrul cuplu Al Bano și Romina Power au primit o veste minunată recent: fiica lor, Cristel Carrisi, le-a adus pe lume o nepoțică! Al Bano a făcut anunțul fericit într-o emisiune TV, dezvăluind că cei doi au devenit bunici pentru a treia oară. Bebelușul se numește Rio Ines și este sănătos, fiind alături de mama sa și de tatăl său.

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în 2016 la Salento. Cei doi mai au două fetițe, Kay Turone și Cassia Ylenia, aceasta din urmă fiind botezată în memoria surorii dispărute, Ylena Carrisi.

Ylena Carrisi a dispărut în 1994, în Statele Unite ale Americii, la vârsta de 23 de ani. Ultima dată a fost văzută în orașul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994. La 26 de ani de la dispariție, autoritățile din SUA investighează posibilitatea ca o femeie necunoscută, care a fost victimă a unui accident rutier în Florida, să fie Ylena, fiica celebrilor artiști.

Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano o probă de salivă pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei. Conform informațiilor, femeia decedată, care avea aproximativ 22 de ani atunci când a fost găsită cadavrul ei într-o benzinărie din Holt, Florida, ar fi fost ucisă de camionagiu Keith Hunter Jesperson, cunoscut ca Happy Face Killer.

Jesperson a fost arestat în 1995 și condamnat la închisoare pe viață pentru 8 crime însoțite de viol. Criminalul a recunoscut 160 de omoruri, însă doar 8 au fost dovedite. Supranumit Happy Face Killer, acesta a trimis scrisori presei și poliției, semnate cu un chip zâmbitor, mărturisindu-și faptele.