Jorge a fost eliminat din emisiunea Survivor All Stars din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat. Reîntors în țară, solistul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre parcursul lui din Dominicană. Din păcate, declarațiile lui nu au fost pe placul lui Cristi Mitrea. Cei doi s-au certat în emisiunea de la Pro TV.

Scandalul a izbucnit în timp ce Jorge era invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost întâmpinat cu critici dure din partea lui Cristi Mitrea. Luptătorul MMA nu a ezitat să-l atace pe Jorge, reproșându-i că nu a avut un parcurs la fel de interesant pe insulă cum s-ar fi așteptat.

Replicile acide au curpins o serie de jigniri și ironii din ambele părți. Jorge și-a apărat parcursul în competiție, subliniind dificultățile întâmpinate și strategiile aplicate de ceilalți concurenți. În schimb, Cristi Mitrea a continuat să-l critice pe Jorge, reproșându-i lipsa de performanță la diverse probe și rezultatele slabe obținute în competiție.

Scandalul dintre cei doi a fost urmărit cu atenție de către public, iar atmosfera tensionată dintre ei a creat un moment de televiziune memorabil. Jorge și Cristi Mitrea și-au aruncat replici dure și au subliniat neînțelegerile dintre ei, fără a ajunge la o soluție sau reconciliere în cadrul emisiunii.