Meteorologii de la Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru luna martie 2024 și vin cu vești neașteptate pentru locuitorii din jumătatea vestică a țării. După jumătatea lunii martie, în orașele din vestul României, inclusiv în Cluj-Napoca, se vor înregistra ninsori și temperaturi scăzute.

Astfel, în orașul situat la poalele Munților Carpați Occidentali, se așteaptă ca pe data de 24 martie 2024 să înceapă să ningă, cu o temperatură maximă de 10 grade Celsius și o minimă de -1 grad Celsius. De asemenea, pe data de 30 martie 2024 se prevăd din nou ninsori, cu o temperatură maximă de 11 grade și o minimă sub zero grade.

Aceste schimbări bruste de vreme vin după o perioadă în care temperaturile au oscilat și cerul a fost senin sau acoperit de nori, cu ploi ușoare în unele zile. Meteorologii Accuweather îi sfătuiesc pe locuitorii din zonele afectate să fie pregătiți pentru temperaturi scăzute și ninsori, și să ia măsuri de precauție în trafic sau în activitățile desfășurate în aer liber.