Horoscopul pentru săptămâna 11 – 17 martie, oferit de Mariana Cojocaru, aduce previziuni interesante pentru fiecare zodie. Pentru Săgetătorii și cei cu ascendent în Săgetător, se anunță o săptămână în care prioritățile vor fi mai mult domestice, iar posibile reparații vor fi pe ordinea de zi.

Capricornii și cei cu ascendent în Capricorn au norocul de partea lor în săptămâna ce vine, cu drumuri, muncă intensă și chiar profit pe cale să fie obținut. Așadar, o perioadă favorabilă pentru proiecte și activități intense.

Pentru Vărsători, se conturează un proiect provocator, care poate aduce profit, dar care necesită atenție și inovație. Sfatul astrelor este să fie inventivi și chibzuiți, iar succesul nu va întârzia să apară.

În cazul Peștilor sau al celor cu ascendent în Pești, se recomandă să fie cât mai inovatori, evitând monotonia și fiind atenți la tiparele după care funcționează. Este important să nu te hazardați și să nu calci pe alții în încercarea de a reuși, ci să acționezi cu responsabilitate și competență.