Doina Vadim Tudor, văduva fostului politician Corneliu Vadim Tudor, a decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri dramatice despre ultimele clipe din viața soțului său. Potrivit declarațiilor sale, Corneliu Vadim Tudor s-a simțit rău într-o seară și a fost dus de urgență la spital.

După ce a fost anunțată că soțul său se simte rău, Doina Vadim a reacționat prompt și l-a dus de urgență la spital. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, Corneliu Vadim Tudor a pierdut lupta cu boala și a plecat din această lume. Văduva sa a mărturisit că, în ultimele clipe, el a spus că aceasta este ultima zi a sa și că se pregătește să plece spre liniște.

Chiar și după aproape nouă ani de la moartea sa, Doina Vadim Tudor este încă devastată de pierderea soțului său. Ea povestește cu lacrimi în ochi cum au stat lângă Corneliu Vadim Tudor până în ultima clipă și cum i-au spus la revedere într-un moment de adio dureros.

„El a fost viața și sufletul meu, marea mea dragoste. Noi ne-am înțeles foarte bine. În ciuda faptului că el era un om recalcitrant, a fost un soț foarte bun”, a declarat Doina Vadim Tudor, arătând că iubirea și respectul pentru soțul său rămân vii și după moartea acestuia.

Doina Vadim Tudor a dorit să aducă la lumină aceste detalii emoționante despre ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor pentru a arăta că, în ciuda imaginii publice dure și controversate a politicianului, el a fost un om iubit și apreciat de cei dragi. Astfel, văduva sa încearcă să păstreze vie amintirea unui om complex și profund iubit, care a lăsat o amprentă puternică în inimile celor din jur.