Actrița Oana Pellea, în doliu – mesaj emoționant pentru mătușa sa

Oana Pellea, celebră actriță română, trece printr-o perioadă dificilă după ce mătușa sa, Irina, a decedat recent. Aceasta a fost sora regretatului actor Amza Pellea.

Cu o emoție profundă și durere în suflet, Oana Pellea a transmis un mesaj de adio pentru mătușa sa, care a plecat din această lume. Pe Facebook, actrița a scris: „Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei… Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza… Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc. Blândețe de OM… Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”.

Mesajul actriței a stârnit un val de condoleanțe din partea celor care o admiră, printre acestea numărându-se și Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății, și actrița Maia Morgenstern.

Oana Pellea a avut de-a lungul timpului o legătură profundă cu familia sa și a vorbit deschis despre suferințele prin care a trecut în urma pierderii părinților săi, Amza Pellea și Domnica Mihaela Policrat. Într-un podcast, aceasta a mărturisit: „Când am pierdut-o pe mama am vrut să se termine viața. Nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Pe urmă mi-am dat seama că dorința pe care o avea mama cu tata era să fiu fericită”.

În luna trecută, Oana Pellea a împlinit 62 de ani și a transmis un mesaj emoționant pentru părinții săi, Amza Pellea și Domnica Mihaela Policrat, pe rețelele de socializare: „Vă mulțumesc, iubiții mei, că m-ați adus pe lume! Vă iubesc!”.