Teo Trandafir a dezvăluit detalii intime și tulburătoare despre relațiile sale amoroase în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici. Întrebată de moderatoare despre motivele eșuării acestor relații, vedeta a mărturisit că fiecare despărțire a fost provocată de diverse motive.

„De fiecare dată altceva! Uneori n-a mers pentru că el era foarte…e în continuare… cu piciorul în prag! Nu, noi nu facem asta! Alteori pentru că nu-mi era fidel! Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitate! Pe mine poți să mă înșeli liniștit! N-am nicio treabă! Oricum, repet… nu caut! La un moment dat am simțit eu că se întâmplă neîntâmplata! Era el așa cumva… mai cu capsa pusă! Parcă mi s-a părut mie! Parcă vorbea mult la telefon, parcă nu vorbea în casă la telefon! «Ești nebună! Dacă ai luat-o și tu fetiță… ultima reprezentanta pe care o știu eu… dacă și tu ai început să-ți pui întrebări de astea înseamnă că lumea s-a întors cu fundul în sus» și era adevărat!”

Teo a subliniat că, deși a fost mereu deschisă și lipsită de gelozie în relațiile sale, unele aspecte au provocat tensiuni în cuplu.

„Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors! Și la un moment dat cred că l-am întrebat, dar nu îmi aduc aminte și n-a avut o justificare… nici asta nu m-ar fi deranjat, crede-mă! Lasă că trecem peste! Avem o viață împreună, vom drege! Dar n-am dres-o! Eu am așteptat s-o dregem și n-am făcut nimic am așteptat și la un moment dat am intrat în panică! Și o femeie când intră în panică indiferent de sexul ei biologic devine armă mortală și cred că ai trăit momentul în care ce era al tău trebuia să fie al tău! Dar sunt lucruri atât de demult trecute și atât de relaxant privite acum încât am început să nu mă mai gândesc la asta!”, a declarat Teo Trandafir în cadrul podcast-ului.

Vedeta TV și moderatoarea Ilinca Vandici revin pe micile ecrane din 11 martie, la Kanal D2, cu o emisiune plină de informații fresh și umor, intitulată “Follow us!”. Teo Trandafir și-a deschis sufletul în cadrul podcast-ului „Te ascult”, oferind detalii intime despre viața sa personală și provocările din relațiile amoroase.