Iuliana Marciuc, în vârstă de 51 de ani, și Adrian Enache, în vârstă de 53 de ani, sunt două figuri publice care au fost nedespărțiți de mulți ani, dar care nu apar împreună în public prea des.

Motivul pentru această aparentă distanțare nu este o relație rece între cei doi, așa cum ar putea crede unii, ci diferențele semnificative în programele lor ocupate, care împiedică sincronizarea agendelor lor.

Săptămâna trecută, cu mare efort, prezentatoarea de televiziune și cântărețul au reușit să apară împreună la evenimentul de lansare a unor albume semnate de cei buni prieteni ai lor, Alina și Romeo Negoiasa.

În cadrul evenimentului, Iuliana a explicat motivul pentru care aparițiile lor publice ca cuplu sunt atât de rare.

„Avem programe diferite. Am venit împreună pentru că suntem prieteni cu Alina și Romeo. Am petrecut mult timp la ei acasă, la Câmpina, unde au o terasă și o grădină superbe.

Programele noastre sunt atât de diferite, încât găsirea unui moment comun pentru întâlniri este o provocare. Așa că, în general, ne vedem doar în fiecare luni. Chiar și astăzi, am reușit să vin aici după antrenamentul artiștilor”, a declarat vedeta TVR 1.