Iulia Vântur, clarifică zvonurile despre despărțirea de Salman Khan

În ultimele zile, presa a speculat intens despre o posibilă despărțire între Iulia Vântur și Salman Khan, după ce artista nu a fost prezentă la o petrecere fastuoasă din India. Cu toate acestea, Iulia a venit în clarificare și a pus capăt zvonurilor.

În cadrul unei emisiuni tv, Iulia Vântur a explicat că absența sa de la evenimentul organizat de miliardarul Mukesh Ambani a fost motivată de dorința de a petrece timp cu familia în România. Artista a subliniat că relația sa cu Salman Khan este solidă și că nu există niciun motiv de îngrijorare.

„Avem lucruri mai importante de vorbit. A confirmat? De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România, să se spună ceva. A, și aparent m-a și ignorat la un eveniment la care, culmea, m-a chemat. Noi glumim acum, să ne înțelegem. Hai să nu dăm mai mult. (…) Noi suntem foarte bine. Plec mâine înapoi. (…) Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tata. M-am încărcat cu energie. Am avut show la Dubai și dacă tot am fost mai aproape, am zis să vin. Eu plănuiam să-i chem pe ai mei acolo, doar că până la urmă n-au mai putut, cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să mai stea acasă. Vin cam la trei-patru luni”, a declarat Iulia Vântur în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

De asemenea, Iulia Vântur a recunoscut importanța și influența pe care Salman Khan a avut-o asupra sa, descriindu-l ca un mentor și remarcând că a învățat multe lucruri de la el.

„Am învățat multe de la Salman despre viață, despre familie, relații, prietenii, despre artă, Bollywood, showbiz, despre succes, despre eșec, cum să faci față valurilor, provocărilor. Multe dintre ele le veți vedea în documentarul serial, la care lucrez, despre viața lui, numit Beyond the star. Totul prin ochii mei, ai lui și ai celor din jurul lui, care îl cunosc îndeaproape”, a declarat Iulia Vântur.

Astfel, clarificările oferite de Iulia Vântur au pus capăt zvonurilor și speculațiilor legate de presupusele probleme în relația sa cu Salman Khan, iar artista continuă să își desfășoare activitățile profesionale și personale în mod normal.