Cristina Șișcanu a primit o veste cumplită din partea familiei: tatăl ei s-a stins din viață. Soția lui Mădălin Ionescu este devastată de durere și a dat vestea cea tristă pe rețelele de socializare. Jurnalista trece prin momente grele și a postat un mesaj răvășitor alături de o fotografie emoționantă din copilăria ei.

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”, a fost mesajul cutremurător pe care Cristina l-a transmis pe rețelele de socializare.

De curând, vedeta și soțul ei au renunțat la o vacanță pentru a se întoarce acasă, din cauza stării de sănătate a tatălui jurnalistei. Aceasta a anunțat că părintele ei nu se simțea bine și au decis să întrerupă călătoria pentru a fi alături de el.

„Deși mai aveam de bifat o destinație… ne întrerupem vacanța și ne întoarcem urgent acasă. Tata nu se simte prea bine și… bine, nu e ceva foarte grav, așa… dar vrem să fim acolo, acasă, în cazul în care are nevoie de ajutor. Și vrem să-l ducem din nou la niște investigații”, a explicat Cristina într-un videoclip postat pe Facebook.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare, iar Cristina Șișcanu a primit sprijin și încurajare din partea celor care o urmăresc online. Jurnalista trece printr-un moment dificil și este afectată profund de pierderea tatălui său.