Cântăreața Carmen Șerban a dezvăluit recent că s-a vindecat de cancer prin intermediul credinței și al rugăciunii, după ce medicii nu i-au recomandat tratament. Diagnosticată cu o formă de cancer, vedeta a fost trimisă de către medici la biserică, unde a găsit alinare și vindecare.

„Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece’”, a declarat Carmen Șerban pentru Antena Stars.

Artista a mărturisit că initial a fost surprinsă de decizia medicilor de a nu-i recomanda un tratament medical și a crezut că aceștia vor să profite de pe urma bolii ei. Cu toate acestea, medicii i-au explicat că vindecarea este rezultatul credinței și al puterii divine.

„Ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezultatul corect”, a adăugat Carmen Șerban.

Îndrăgita artistă a subliniat importanța credinței și a rugăciunii în lupta împotriva bolii și a încurajat pe cei care trec prin momente dificile să aibă încredere în puterea divină. Mărturisirea sa a stârnit emoție și contemplare în rândul fanilor și a suscitat o dezbatere despre rolul credinței în vindecare.