Tenismenul Victor Cornea și artista Andreea Bălan au dezvăluit recent detalii despre viitoarea lor călătorie la Australian Open. Cei doi parteneri de viață se pregătesc să plece într-o călătorie plină de emoții și încântare, în care Victor va concura în competiția de tenis, iar Andreea îl va susține din tribune.

Victor Cornea a fost recent desemnat unul dintre cei mai buni jucători de tenis din România, ocupând locul 68 ATP în clasamentul de dublu. În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a declarat că este mândră de toate realizările partenerului ei și că așteaptă cu nerăbdare să îl susțină la Australian Open.

„Este cel mai bun tenismen român la ora actuală, iar eu sunt foarte mândră de toate rezultatele lui”, a declarat Andreea Bălan, conform as.ro. Cuplul se pregătește intens pentru competiția din ianuarie și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Andreea Bălan a dezvăluit și detalii emoționante despre prima întâlnire cu părinții lui Victor Cornea, care a avut un impact puternic asupra vieții lor. Artista a povestit cum o revelație a avut loc în casa părinților partenerului ei, unde a realizat că Victor este alesul ei și sufletul pe care îl căuta.

„Am fost atât de fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a mărturisit Andreea Bălan pe canalul său de YouTube. Călătoria la Australian Open va fi un nou moment important în relația lor și o oportunitate de a sărbători împreună succesul și iubirea lor.