Oana Ioniță, coregrafa și fostă parteneră a lui Florin Budnaru, a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul lor. Cei doi au decis să își împartă copiii, stabilind ca fiica lor, Izabela, să rămână cu mama, iar fiul, Maxim, cu tatăl. Însă, după despărțire, Maxim a început să o respingă pe mama sa, ceea ce a fost o lovitură grea pentru Oana.

„Pentru copii, despărțirea părinților reprezintă o dramă enormă. E ca o înmormântare. Acel părinte nu mai e lângă tine, deși încerc să îi fac pe amândoi să înțeleagă că nu este o despărțire, că suntem amândoi lângă ei în continuu”, a declarat Oana Ioniță într-un interviu.

Fosta parteneră a subliniat că cel mai dificil moment pentru ea a fost atunci când Maxim a refuzat să își mai vadă mama, iar ea a susținut că fostul soț ar fi influențat decizia copilului. După un proces intentat fostului soț, Oana Ioniță a reușit să obțină dreptul de a-și vedea fiul săptămânal, de două sau patru ori.

„Problemele nu erau din cauza lui Florin. Faptul că mă respinge propriul meu copil, e grav. Am vorbit cu psihologi și nu știu ce soluție să găsesc să fiu în permanent pozitivă, să zâmbesc în continuare în momentul în care propriul meu copil îmi spune că nu vrea să mă vadă, cu toate că nu i-am greșit cu nimic”, a adăugat Oana Ioniță, subliniind dificultatea situației în care se află.