Simona Halep a primit verdictul favorabil din partea TAS, iar vestea a fost primită cu bucurie atât de sportiva în sine, cât și de fanii săi din întreaga lume. Suspendarea româncei s-a micșorat de la 4 ani la 9 luni, și astfel, campioana noastră poate reveni cât mai repede pe terenul de tenis. Presa internațională a reacționat prompt la această veste, iar Simona a fost deja aclamată pentru revenirea sa iminentă.

Printre cei care au comentat această decizie favorabilă se numără și fostul partener de viață al Simonei, Toni Iuruc. Acesta a declarat că este o veste foarte bună și că se bucură pentru tenismenă, însă a refuzat să ofere alte comentarii sau opinii legate de situație. „Este o normalitate! Mă bucur pentru ea și atât”, a precizat Toni Iuruc într-o declarație pentru Fanatik.

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a fost și el întrebat despre această decizie și a subliniat că întreaga carieră a fiicei sale a fost afectată de acest scandal de dopaj. Cu toate acestea, Stere Halep a spus că se bucură că a fost demonstrată nevinovăția Simonei și că aceasta poate reveni pe terenul de tenis să-și continue performanțele remarcabile.