O româncă acuzată că l-a înșelat pe un italian invalid în vârstă de 57 de ani, din Vetralla, provincia Viterbo. Femeia este suspectată că l-a forțat să-i semneze cecuri în alb și să-i dea bani cash. Bărbatul, constrâns de ani de zile să stea în scaun cu rotile, a explicat în sala de judecată că femeia ar fi trebuit să se ocupe de treburile casnice și să aibă grijă de el, însă a ajuns să ceară mai mulți bani decât au fost conveniți inițial.

Italianul a declarat că au stabilit un salariu de 250 de euro și o compensație de 50 de euro pentru fiecare prestație sexuală. Cu toate acestea, femeia a cerut mai mulți bani și l-a amenințat pentru a obține ceea ce își dorea. Mai mult decât atât, a adus în casă niște bărbați care l-au agresat fizic și l-au constrâns să semneze cecurile în alb.

După ce a fost agresat de patru ori, bărbatul a depus o plângere la carabinieri și a fost nevoit să se mute la fratele său din Trento din cauza fricii și a lipsei banilor. A pierdut totul și are acum datorii și conturi de acoperit. „Am rămas fără nimic: când am alungat-o din casă, a luat chiar și chiuveta de la baie”, a concluzionat bărbatul.