Gabriela Prisăcariu a surprins fanii și telespectatorii emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” cu o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Într-o fotografie publicată recent, Gabriela apare alături de moderatorul emisiunii, Răzvan Simion, și de fiul lor, Luca.

În descrierea imaginii, Gabriela a scris: „Nu pot să explic în cuvinte cât de mult îi iubesc… #băiețiimei”. Postarea a atras imediat atenția fanilor, care au lăudat familia și au transmis gânduri bune.

Comentariile au fost pline de aprecieri pentru micuțul Luca și pentru modul în care Dani și Gabriela par a fi părinți minunați. Fotografia a primit numeroase aprecieri și cuvinte de încurajare din partea celor care urmăresc activitatea celor doi moderatori.

La petrecerea organizată la care au participat Răzvan Simion, Daliana Răducanu și Ramona Olaru, atmosfera a fost întreținută de solista Raluka. Momentul a fost unul plin de emoție și bucurie pentru toți cei implicați.

Gabriela Prisăcariu a demonstrat încă o dată că apreciază și iubește familia sa, iar fanii au răspuns cu multă afecțiune și susținere. Postarea a fost un prilej de bucurie și emoție pentru toți cei care au avut ocazia să o vadă și să transmită gândurile lor bune către cei dragi.