Fondatoarea Gașca Zurli, Mirela Retegan, a vorbit public despre plecarea din echipă a trei membri, inclusiv a fetiței Zurli, care a șocat fanii și a marcat sfârșitul unei ere în divertismentul pentru copii.

Anunțul a venit după ani de colaborare și succes pentru gașcă, care a reușit să câștige inimile atât ale celor mici, cât și ale părinților. Cu un repertoriu variat de concerte și spectacole, Gașca Zurli a devenit un nume cunoscut și apreciat în lumea muzicii pentru copii.

Mirela Retegan a vorbit despre plecarea celor trei membri cu tristețe, dar și cu înțelegere. Despărțirile, spune ea, sunt mereu dificile, dar face parte din evoluția și schimbarea firească a lucrurilor.

Cu toate că plecările au fost anunțate cu anticipație, momentul a fost unul emoționant pentru întreaga echipă. Fondatoarea a subliniat că toți membrii vor fi susținuți în noi proiecte și că va exista mereu o legătură între ei.

Astfel, Gașca Zurli se pregătește pentru o nouă perioadă, cu noi provocări și oportunități, iar fanii vor urmări cu atenție evoluția lor în viitor. Tristețea despărțirii este, însă, temperată de recunoștința pentru colaborarea și experiențele frumoase trăite împreună.