Un român, finalist al unei emisiuni de talente din România, a strălucit în fața celor mai influenți și bogați oameni ai planetei la nunta fiului celui mai bogat om din India.

Barmanul român, Valentin Luca, a fost personajul principal al unei petreceri fastuoase organizate de moștenitorul unui imperiu de miliarde din India. Cu un palmares impresionant în domeniul servirii băuturilor, Valentin a reușit să impresioneze invitați precum Bill Gates, Hillary Clinton, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg.

Valentin Luca și-a demonstrat talentul și profesionalismul în fața celor mai înalți reprezentanți ai elitelor mondiale, transformând servirea băuturilor într-un moment de neuitat pentru oaspeții de onoare. Astfel, el a pregătit nu mai puțin de 100 de cocktail-uri sofisticate, aducând un strop de eleganță românească într-un context internațional de excepție.

În plus, românul a coordonat o echipă formată din 14 barmani talentați din diverse țări, cum ar fi Spania, America și Argentina, oferind astfel o experiență completă și inedită invitaților.

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar.  Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly. Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni.  La bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea. Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi,” a declarat Valentin Luca.