O tânără din Târgu Jiu a fost găsită fără suflare în locuința iubitului său

Descoperirea tragică a fost făcută de iubitul tinerei, care a alertat autoritățile prin apelul de urgență 112 în jurul orei 7 dimineața. Bărbatul a solicitat intervenția salvatorilor după ce și-a dat seama că partenera sa nu mai respira.

Cu toate eforturile depuse de echipajul de salvare, Carmen Pecingină nu a reacționat la manevrele de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul la fața locului.

Trupul femeii a fost transportat la medicina legală pentru o examinare detaliată, în încercarea de a stabili cauza exactă a morții.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru moarte suspectă, dar au subliniat că femeia nu prezenta semne de violență sau alte leziuni vizibile, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Gazeta de Sud.

Medicii legiști au stabilit cauza decesului

Tragedia survenită în cazul lui Carmen Pecingină este și mai tulburătoare având în vedere circumstanțele recente ale vieții sale. Conform informațiilor furnizate de stiripesurse.ro, decesul tinerei vine la scurt timp după ce aceasta și-a efectuat analizele medicale premergătoare unei sarcini. Carmen Pecingină, în vârstă de 40 de ani, era inspector de asigurări în Târgu Jiu și, conform relatărilor presei locale, era implicată în viața politică.

Moartea tinerei în vârstă de 40 de ani a fost pusă pe seama unui infarct, conform concluziilor medicilor legiști care au efectuat necropsia. Cauza morții femeii a fost identificată drept un atac de cord, o afecțiune serioasă care a condus la pierderea vieții sale.

Analiza amănunțită a corpului femeii a indicat că nu există urme de violență sau alte semne de agresiune. Această constatare elimină posibilitatea unor aspecte suspecte legate de circumstanțele decesului, confirmând astfel natura tragică și neașteptată a infarctului care a pus capăt vieții lui Carmen Pecingină. Comunitatea este profund afectată de această pierdere, iar familia și prietenii sunt într-un profund șoc în fața acestei tragedii.