Facebook a înregistrat o cădere globală, cu utilizatorii din întreaga lume fiind afectați de imposibilitatea de a accesa rețeaua de socializare. Meta, compania-mamă a Facebook, a răspuns prompt confirmând că există probleme legate de logarea în aplicația Facebook.

„Suntem la curent cu existența unei probleme care afectează logarea la aplicația Facebook. Echipele noastre de ingineri caută să rezolve problema cât mai repede posibil”, a transmis Meta într-un comunicat oficial.

Andy Stone, șeful Departamentului de comunicare al Meta, a confirmat faptul că există dificultăți în accesarea serviciilor Facebook. El a subliniat că Meta depune eforturi susținute pentru a remedia situația în cel mai scurt timp posibil.

„Meta este conștientă că oamenii au probleme cu accesarea serviciilor noastre. Lucrăm pentru a remedia situația”, a declarat Stone.

În ciuda căderii temporare, Meta se angajează să restabilească accesul utilizatorilor la platforma Facebook și să corecteze rapid toate problemele tehnice înregistrate. Utilizatorii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare revenirea la normalitate și accesul la rețeaua lor preferată de socializare.