Astăzi debutează cea de-a opta săptămână a sezonului suprem al emisiunii Survivor All Stars, difuzat de PRO TV. Concurenții au trecut printr-o săptămână plină de provocări și evenimente neașteptate, care i-au pus la încercare în moduri neașteptate.

În tribul Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu a reușit să depășească un Duel de eliminare dificil și să rămână în competiție. El a declarat că a fost un moment de reflectare asupra șansei de a părăsi competiția și că este recunoscător că a mai primit o șansă de a demonstra că este un adevărat Survivor.

Noul episod aduce cu sine noi provocări și evenimente care vor schimba dinamica competiției. Doi noi concurenți vor avea șansa de a se alătura triburilor și de a-și arăta tenacitatea și abilitățile în fața celor deja prezenti în competiție.

Prezentatorul Daniel Pavel a subliniat complexitatea caracterelor concurenților și motivațiile diferite care îi mână în această experiență. El a mărturisit că fiecărui concurent i s-a oferit o a doua șansă și că fiecare se luptă pentru a demonstra că este un adevărat Survivor.

Ce se va întâmpla în noul episod, cine se va alătura triburilor și cum vor evolua echipele în jocurile de Recompensă, rămâne de văzut. Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele vor fi dezvăluite în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars!