Scandalul dintre Jamila și Laura Laurențiu nu dă semne că se va opri prea curând. Chiar dacă instanța a decis că blogerul culinar Laura Laurențiu nu trebuie să-i plătească despăgubiri lui Jamila în urma procesului „eclerului la tavă”, rivalitatea dintre cele două continuă să fie alimentată pe mediul online.

Jamila a fost cea care a inițiat procesul împotriva Laurei Laurențiu, după ce a raportat videoclipul acesteia cu rețeta „eclerului la tavă” pe platforma YouTube, susținând că titlul a fost folosit inițial de ea în România. Drept urmare, videoclipul a fost restricționat, iar Jamila a considerat că a fost încălcată drepturile sale de autor.

Însă, instanța a decis că drepturile de autor invocate de Jamila nu se aplică în acest caz, iar Laura Laurențiu a avut câștig de cauză. După verdictul instanței, Laura Laurențiu a postat un mesaj pe Facebook, în care a subliniat că procesul s-a încheiat, dar că judecata publicului este în plină desfășurare.

„Procesul ‘eclerul’ s-a terminat, dar e în plină desfășurare giudecata boborului. Dacă și-ar fi dorit liniște, ar fi tăcut, nu ar fi postat un lung metraj plin de minciuni.”, a scris Laura Laurențiu.

În schimb, Jamila a fost văzută recent plângând în timp ce vorbea despre scandalul „eclerului la tavă” pe internet. Aceasta a declarat că trece printr-un moment foarte greu și că este criticată pentru ceva ce nu a inițiat. Rivalitatea dintre cele două blogere continuă să se manifeste cu intensitate pe platformele online, iar reacțiile acide una la adresa celeilalte sunt la ordinea zilei.

Astfel, chiar dacă procesul s-a încheiat în instanță, bătălia dintre Jamila și Laura Laurențiu pare să nu se fi încheiat încă, iar fanii lor urmăresc cu atenție fiecare dezvoltare a acestui scandal mediatic.