Celebrul fost prezentator de la Antena Stars a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a postat o imagine în care se vedea clar verigheta strălucitoare pe deget. La vârsta de 29 de ani, pare că Răzvan a dat de adevărata dragoste.Deși a evitat să ofere amănunte despre un posibil eveniment matrimonial, Botezatu nu s-a ferit să împărtășească emoțiile sale cu WOWBiz.ro.

„Este o relație diferită de orice am avut până acum. Suntem doi bărbați care se completează perfect”, a mărturisit el cu sinceritate.Interesant este că, deși cei doi nu au mers încă la oficiul stării civile, Răzvan se simte deja căsătorit la suflet cu partenerul său. „El e diferit. Înțelege implicarea mea în a face vizibilă comunitatea noastră și în România și nu este deloc gelos”, a dezvăluit vedeta.În pofida afecțiunii evidente dintre ei, partenerul lui Botezatu a ales să rămână în umbră, fără a căuta lumina reflectoarelor.

Răzvan respectă acest lucru, dar speră să-l prezinte în curând mamei sale, care pare să-l îndrăgească deja.Ce-i diferențiază pe cei doi de alte cupluri monden? Păi, calmul și maturitatea cu care partenerul lui Răzvan tratează relația. „Este o persoană cu adevărat echilibrată și educată”, a punctat Botezatu.

Admiratorii lui Răzvan sunt, fără îndoială, nerăbdători să afle mai multe despre această poveste de dragoste. Dar, pentru moment, putem doar să ne bucurăm văzând că Răzvan Botezatu zâmbește mai sincer și mai luminat ca niciodată. Speculațiile cu privire la viitorul cuplului sunt inevitabile, dar toți îi doresc lui Răzvan să se bucure de această etapă specială a vieții sale.

Până vom ști mai multe, îi transmitem multă fericire și armonie alături de jumătatea sa!Fără îndoială, poveștile de dragoste autentice și sincere rămân mereu în atenția publicului. Iar Răzvan, cu naturalețea și sinceritatea sa, ne amintește că dragostea nu cunoaște limite sau convenții.