Prima dragoste a Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după o luptă grea cu o boală puternică. Este vorba despre nimeni altul decât Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume de familie îl și poartă „Diva de Monaco”. Din păcate, sexy-bruneta nu a luat parte la înmormântarea acestuia.

În prezent Mihaela Rădulescu este o adevărată divă, însă puțini știu faptul că aceasta a avut parte de un prim mariaj eșuat de numai doi ani. Bogdan Rădulescu este cel care a făcut-o să îmbrace rochia de mireasă pentru prima dată, motiv pentru care a rămas adânc întipărit în memoria sa, cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă până acum.

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu

Bogdan Rădulescu se confrunta cu probleme grave de sănătate cauzate de cancerul pancreatic ce a pus stăpânire pe corpul său în urmă cu numai un an. Toți banii pe care i-a făcut de-a lungul anilor au ajuns să fie dați pe medicamente și terapii, însă în zadar, căci boala a fost mult mai puternică. Prietenii au fost cei care l-au condus pe ultimul drum.

Apropiații lui Bogdan au declarat faptul că tragedia a avut loc la începutul acestui an, însă nimeni nu a știut nimic despre asta, deoarece Bogdan renunțase la viața publică. Boala i-a fost descoperită la un control de rutină, iar în decursul a numai un an acesta era deja de nerecunoscut.

„A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au mărturisit prietenii lui Bogdan Rădulescu, potrivit Click.