Alex Velea a avut o relatie de lunga durata cu Ana, femeia care i-a devenit si sotie. In anul 2014, cei doi au luat prin surprindere pe toata lumea: au anuntat ca divorteaza. Pana la anuntul despartirii, presa din Romania scria despre relatia artistului cu Antonia. Dar ce s-a intamplat intre ei?

In urma cu ceva timp, Alex Velea a vorbit in cadrul unui interviu despre greutatile cu care s-a confruntat la inceput de cariera. Mai mult, acesta a dezvaluit care a fost motivul care a dus la divortul de fosta lui sotie, Ana.

Antonia a dezvaluit la un moment dat ca relatia ei cu Alex Velea a inceput intr-o perioada in care casnicia acestuia incepea sa scartaie. Cantareata a marturisit ca nu ar fi existat o relatie intre ea si tatal baietilor ei daca lucrurile intre Alex si Ana ar fi mers bine.

”Scopul nu a fost să zic că eu am fost aia rănită. Nu a avut nimeni o relaţie solidă. Nu e cazul. Avea o căsnicie care era pe pragul de a fi… De aia ne-am şi permis să fim împreună. Dacă nu era vorba de vreun divorţ nici nu m-aş fi băgat. Eu nu aş fi continuat o relaţie care era vorba de relaţie… Actele erau făcute, deja trebuia să fie pa. Nu s-au spus multe. Ei au fost mai aşa… din cauza asta s-a creat foartă multă confuzie”, a declarat Antonia.