Baia este locul preferat din casă în care gospodinele adevărate adoră să facă curățenie, însă din cauza obiectelor peste care trece timpul, le pun răbdarea la încercare. Unul dintre acestea este o cadă îngăbenită, fie din cauza că este veche, fie din cauza unor alți factori. Iată ingredientul simplu care o va albi, fără prea mulți bani investiți.

Gospodinele știu cât de dificil este să îngrijești lucrurile din baie, iar cele mai costisitoare dintre acestea tind să se degradeze repede. Printre acestea se numără și cada, care devine galbenă în scurt timp, după câteva folosiri. Pentru că acest lucru se îndepărtează foarte greu, s-a descoperit ingredientul secret care o va albi și îi va da aspectul de cadă nouă, cu care ai cumpărat-o.

Ingredientul ieftin care albește cada
Pentru a realiza acest truc, nu aveți nevoie de soluții scumpe sau ingrediente greu de găsit, ci daor câteva dintre cele pe care le aveți deja prin casă. Așadar, puteți să economisiți, în acest fel, o sumă considerabilă de bani.

Despre bicarbonatul de sodiu se știe deja că este unul dintre cele mai utile ingrediente, iar acesta este extrem de eficient și în acest sens. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați cinci linguri de bicarbonat de sodiu, într-un bol, cu peroxid de hidrogen. Acestea se amestecă, până se formează o pasta consistentă, care se aplică pe petele din cadă, sau chiar și în chiuvetă. Soluția se lasă la acționat pentru 15 minute, apoi se va șterge cu un burete și se va clăti cu apă din abundență.

Soluția poate să fie aplicată și pe alte obiecte din baie
Pe lângă eficiența pe care o are în îndepărtarea petelor galbene din cadă sau chiuvetă, soluția poate să fie folosită și pentru alte obiecte din baie, cu ar fi robinetul. După ce îl curățați cu aceasta, va avea un aspect asemănător cu cel pe care îl avea când l-ați cumpărat.